آموزش ps5 / ps4, مقاله

راهنمای خرید CPU گیمینگ؛ همه آنچه که باید بدانید!

راهنمای خرید CPU گیمینگ

آیا می‌خواهید یک CPU گیمینگ بخرید که بتواند تمام نیازهای بازی شما را برطرف کند؟ با وجود گزینه‌های بسیار زیاد انواع CPU گیمینگ در بازار، انتخاب گزینه مناسب می‌تواند کار سختی باشد. اما نگران نباشید. در این مقاله راهنمای خرید CPU گیمینگ را ارائه و شما را با تمام عوامل مهمی که باید قبل از خرید در نظر بگیرید، آشنا خواهیم کرد. پس تا انتها با پارس کنسول همراه باشید.

چرا انتخاب CPU مناسب برای بازی مهم است؟

اجرای روان بازی به یک پردازنده با کارایی بالا نیاز دارد. CPU گیمینگ خوب نه تنها تجربه بازی شما را افزایش می‌دهد، بلکه عملکرد کلی سیستم شما را نیز بهبود می‌بخشد. یک سی پی یو قدرتمند تضمین می‌کند که رایانه شما می‌تواند گرافیک‌های پیچیده و پردازش‌های فشرده را بدون تاخیر یا خرابی انجام دهد. بنابراین، مهم است که CPU گیمینگ مناسبی را انتخاب کنید که نیازهای بازی شما را برآورده و متناسب با بودجه شما باشد. 9 فاکتور مهم برای خرید CPU گیمینگ وجود دارد که به آن‌ها می‌پردازیم.

1- به پردازنده CPU بسیار دقت کنید؛ پردازنده قلب CPU گیمینگ!

پردازنده مهمترین جزء یک CPU گیمینگ است. پردازنده در واقع سرعت و عملکرد کلی رایانه شما را تعیین می‌کند. دو برند محبوب پردازنده اینتل و AMD از جمله پردازنده‌های محبوب گیم است. پردازنده‌های اینتل به دلیل سرعت کلاک بالا و عملکرد تک هسته‌ای خود شناخته می‌شوند. در حالی که پردازنده‌های AMD به عملکرد چند هسته‌ای و مقرون به صرفه بودن معروف است. در ادامه با جزئیات بیشتری به بررسی دو پردازنده مهم گیم می‌پردازیم.

پردازنده‌های اینتل؛ از بهترین پردازنده های گیمینگ ارزان!

پردازنده‌های اینتل در سری‌های مختلف از جمله Core i3، i5، i7 و i9 عرضه می‌شوند. هرچه سری بالاتر باشد، پردازنده قدرتمندتر است. برای بازی، توصیه می‌کنیم حداقل از پردازنده Core i5 اینتل استفاده کنید. اگر بودجه بیشتری دارید، می‌توانید برای عملکرد بهتر، پردازنده i7 یا i9 را انتخاب کنید. بالابودن سری پردازنده به شما کمک می‌کند تا با کیفیت بیشتری تغییرات گیم پلی در بازی‌های جدید مانند FC 24 را درک کنید. گیم پلی باکیفیت در نهایت تجربه‌ای بسیار عالی از بازی را برای شما به ارمغان می‌آورد.

پردازنده‌های AMDپردازنده‌های AMD؛ پردازنده‌ای معروف و شناخته شده در گیم!

پردازنده‌های AMD در سری‌های Ryzen 3، 5، 7 و 9 عرضه می‌شوند. مانند پردازنده اینتل، در پردازنده‌های AMD نیز هر چه سری بالاتر باشد، پردازنده قدرتمندتر است. برای بازی، توصیه می‌کنیم حداقل از پردازنده AMD Ryzen 5 استفاده کنید. اگر بودجه بیشتری دارید، می‌توانید برای عملکرد بهتر، پردازنده Ryzen 7 یا 9 را انتخاب کنید.

2- هسته‌ها را بشناسید و تفاوت آنها را با Thread بدانید!

Cores و Thread دو عبارت مهم است که باید هنگام خرید یک CPU بازی بدانید. هسته‌ها واحدهای پردازش فیزیکی است که وظایف مختلف را به طور همزمان انجام می‌دهد. از سوی دیگر، Threadها واحدهای پردازش مجازی است که به هر هسته اجازه می‌دهد تا چندین کار را به صورت همزمان انجام دهد. برخی از انواع هسته‌های واحد پردازش شامل موارد زیر است:

  • پردازنده‌های دو هسته‌ای: پردازنده‌های دو هسته‌ای، دو هسته فیزیکی دارند. به این معنی که می‌توانند دو کار را به طور همزمان انجام دهند. پردازنده‌های دو هسته‌ای مقرون به صرفه است اما برای بازی‌های سطح بالا ایده‌آل نیست.
  • پردازنده‌های چهار هسته‌ای: پردازنده‌های چهار هسته‌ای، چهار هسته فیزیکی دارند و می‌توانند چهار کار را به طور همزمان انجام دهند. پردازنده‌های 4 هسته‌ای برای بازی‌های میان‌رده ایده‌آل است.
  • پردازنده‌های شش هسته‌ای: پردازنده‌های شش هسته‌ای، دارای شش هسته فیزیکی است که می‌توانند شش کار را به طور همزمان انجام دهند. پردازنده شش هسته‌ای برای بازی‌های سطح بالا ایده‌آل است.
  • پردازنده‌های هشت هسته‌ای: پردازنده‌های هشت هسته‌ای دارای هشت هسته فیزیکی است و می‌توانند هشت کار را به طور همزمان انجام دهند. پردازنده هشت هسته‌ای برای بازی‌های گرافیکی و سنگین ایده‌آل است.

اگر پس از خرید سیستم با خرید اکانت قانونی پلی استیشن می‌خواهید در اوقات فراغت و برای سرگرمی به اجرای بازی محبوب خود بپردازید، بهتر است بر روی پردازنده‌های چهار هسته‌ای تمرکز کنید. اما اگر گیم، بخش اصلی سبک زندگی شما را در برگرفته است، بهتر است به فکر خرید سیستمی با پردازنده‌های هشت هسته‌ای باشید.

3- به سرعت پردازنده دقت کنید؛ بهترین cpu برای گیم به سرعت بالایی نیاز دارد!

سرعت CPU به تعداد چرخ‌هایی که یک پردازنده می‌تواند در ثانیه انجام دهد اشاره دارد. سرعت پردازنده بر حسب گیگاهرتز اندازه‌گیری می‌شود. سرعت کلاک بالاتر به این معنی است که پردازنده می‌تواند محاسبات بیشتری را در هر ثانیه انجام دهد و در نتیجه عملکرد کلی سریع‌تری دارد. بهترین cpu برای رندر باید سرعت پردازنده بالایی داشته باشد.

4- مقدار حافظه پنهان پردازنده را در نظر بگیرید

در راهنمای خرید CPU گیمینگ باید بدانید که حافظه پنهان پردازنده چقدر است. حافظه نهان مقدار کمی از حافظه است که پردازنده برای ذخیره داده‌های پرکاربرد استفاده می‌کند. حافظه پنهان به پردازنده شما اجازه می‌دهد تا با سرعت به داده‌ها دسترسی داشته باشد. سرعت دسترسی به داده‌ها در سرعت عملکرد تأثیر دارد. حافظه پنهان بزرگ‌تر به این معنی است که پردازنده شما می‌تواند داده های بیشتری را ذخیره کند و در نتیجه عملکرد کلی بهتری دارد.

5- درباره GPU (واحد پردازش گرافیکی) اختصاصی یا یکپارچه، تصمیم بگیرید!

GPU (واحد پردازش گرافیکی) مسئول رسیدگی به تمام کارهای مربوط به گرافیک در رایانه شما است. وقتی صحبت از گیم می‌شود، داشتن یک GPU اختصاصی برای یک تجربه بازی روان بسیار مهم است. GPU اختصاصی حافظه و قدرت پردازش خاص خود را دارد. به این معنی که می‌تواند گرافیک‌های پیچیده و پردازش‌های فشرده را بدون اعمال فشار بر CPU انجام دهد.

یک GPU یکپارچه، از بخشی از RAM و CPU رایانه شما برای انجام کارهای گرافیکی استفاده می‌کند. اگرچه پردازنده‌های گرافیکی یکپارچه مقرون به صرفه‌تر است، اما برای بازی‌های سطح بالا ایده‌آل نیست. همچنین بهترین cpu برای کارهای گرافیکی نیز دارای GPU اختصاصی است. با داشتن GPU اختصاصی می‌توانید با خرید اکانت قانونی فیفا 23، تجربه‌ای لذت بخش از گرافیک جدید بازی داشته باشید و از اجرای آن لذت ببرید.

6- مقدار RAM مورد نیاز خود را بدانید؛ بهترین cpu برای کارهای گرافیکی مقدار رم بالاتری می‌خواهد!

رم (RAM) حافظه موقتی است که رایانه شما از آن برای ذخیره اطلاعاتی که نیاز به دسترسی سریع دارد، استفاده می‌کند. هرچه مقدار رم بیشتر باشد، رایانه شما می‌تواند داده‌های بیشتری را ذخیره کند و در نتیجه عملکرد سریع‌تری دارد. بهترین cpu برای گیم حداقل 8 گیگابایت رم دارد. اگر بودجه بیشتری دارید، می‌توانید 16 یا 32 گیگابایت رم را برای عملکرد بهتر انتخاب کنید.

در انتخاب مادربرد دقت کنید7- در انتخاب مادربرد دقت کنید

مادربرد، بُرد مدار اصلی است که تمام اجزای کامپیوتر را به هم متصل می‌کند. وقتی صحبت از گیم به میان می‌آید، به مادربردی نیاز دارید که بتواند اجزای با کارایی بالا را مدیریت و قدرت پایداری را ارائه دهد. ما توصیه می کنیم به سراغ مادربردی بروید که از آخرین نسل پردازنده‌ها پشتیبانی می‌کند، حداقل دو اسلات PCIe x16 برای کارت‌های گرافیک دارد و اسلات رم کافی برای نیازهای شما دارد.

در صورت نیاز به دریافت اطلاعات در زمینه ماردبرد، راهنمای خرید مادربرد گیمینگ را مطالعه یا از متخصصین مجموعه پارس کنسول برای خرید بهترین مادربرد گیمینگ، مشاوره بگیرید.

8- به قدرت خنک کننده‌ها توجه داشته باشید!

CPUهای گمینگ گرمای زیادی تولید می‌کنند که در صورت عدم مدیریت صحیح، می‌تواند باعث مشکلات عملکرد شود. بنابراین داشتن یک سیستم خنک کننده خوب برای خنک نگه داشتن CPU گیمینگ بسیار مهم است. در حالت کلی دو نوع سیستم خنک کننده وجود دارد: خنک کننده هوا و خنک کننده مایع. خنک کننده هوا از فن‌ها برای گردش هوا در اطراف CPU و حذف گرما استفاده می‌کند. اما خنک کننده مایع از یک خنک کننده مایع برای انتقال گرما از CPU استفاده می‌کند.

خنک کننده مایع کارآمدتر و گران‌تر است و نیاز به نگهداری بیشتری دارد. اگر بودجه کمی دارید، خنک کننده هوا می‌تواند گزینه مقرون به‌صرفه‌تری باشد. هر چند که توصیه می‌شود در خرید سیستم خنک کننده گیمینگ بسیار دقت کنید. از پرداخت هزینه برای خرید تجهیزات گیمینگ نترسید. چرا که گیم، امکان کسب درآمد از طریق بازی را برای شما فراهم می‌کند. کافی است اکانت استیم خود را بسازید و برای پول درآوردن از طریق بازی آماده شوید.

در صورت نیاز به دریافت اطلاعات در زمینه ساخت اکانت استیم، می‌توانید مقاله لینک شده «آموزش ساخت اکانت استیم» را مطالعه کنید. برای به دست آوردن اطلاعات در زمینه کسب درآمد از بازی‌ها، مقاله راهنمای کسب درآمد از طریق بازی را از بخش بلاگ سایت پارس کنسول بخوانید.

9- فضای ذخیره‌سازی را در نظر بگیرید!

فضای ذخیره‌سازی جایی است که تمام داده‌های شما از جمله سیستم عامل، بازی‌ها و سایر فایل‌ها در آن‌جا ذخیره می‌شود. دو نوع حافظه وجود دارد: HDD (درایو دیسک سخت) و SSD (درایو حالت جامد). حافظه HDD کندتر از SSD است. اما مقرون به صرفه‌تر بوده و ظرفیت ذخیره‌سازی بیشتری را ارائه می‌دهند. اما حافظه SSD سریع‌تر و قابل اعتمادتر است و انرژی کمتری مصرف می‌کند. در حالت کلی برای گیم توصیه می‌کنیم از حافظه SSD استفاده کنید. چرا که زمان بارگذاری سریع‌تر داشته و بازی روان‌تری را اجرا می‌کند.

قیمت سی پی یو گیمینگ را از مجموعه پارس کنسول دریافت کنید!

در این مقاله راهنمای خرید CPU گیمینگ را ارائه و اصلی‌ترین نکات خرید پردازنده گیمینگ را بررسی کردیم.  انتخاب CPU مناسب برای گیم می‌تواند یک کار سخت به نظر برسد. اما با دانش درست، می‌توانید تصمیمی آگاهانه بگیرید. در زمان خرید CPU گیمینگ باید عوامل مهمی مانند پردازنده، هسته‌ها، سرعت، حافظه پنهان، GPU، RAM، مادربرد، خنک‌کننده و فضای ذخیره‌سازی را در نظر بگیرید.

قیمت سی پی یو گیمینگ بر اساس ویژگی‌ها و امکانات آن‌ها متفاوت است. برای دریافت قیمت اصلی CPU گیمینگ در بازار، می‌توانید از طریق شماره تلفن 09020021581 با کارشناسان مجموعه بزرگ پارس کنسول ارتباط بگیرید و راهنمایی لازم را دریافت کنید. پارس کنسول یکی از مراجع اصلی گیم در ایران است و با تیم پشتیبان خود در تمام روزهای هفته از ساعت 10 صبح تا 10 شب، شما را همراهی می‌کند. همراه با پارس کنسول بهترین‌های حوزه گیم را تجربه کنید.

سوالات متداول

1. بهترین پردازنده برای بازی چیست؟

بهترین پردازنده برای بازی بستگی به بودجه و نیازهای بازی شما دارد. برای بازی‌های میان رده، حداقل پردازنده Intel Core i5 یا AMD Ryzen 5 را توصیه می‌کنیم. برای بازی‌های سطح بالا، یک پردازنده Intel Core i7 یا AMD Ryzen 7 را توصیه می‌کنیم.

2. چه مقدار رم برای بازی نیاز دارم؟

برای بازی، حداقل 8 گیگابایت رم را توصیه می‌کنیم. اگر بودجه بیشتری دارید، می توانید برای عملکرد بهتر، رم 16 یا 32 گیگابایت را انتخاب کنید.

3. آیا برای بازی به GPU اختصاصی نیاز دارم؟

بله، یک GPU اختصاصی برای یک تجربه بازی روان بسیار مهم است. یک GPU یکپارچه برای بازی‌های سطح بالا ایده آل نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *